när jag blivit frisk - STOCKHOLM NEXT

jo när jag blivit frisk.. då ska jag till huvudstaden med någon hade jag tänkt! jag har så himla mycket jag bara sitter och dreglar efter när jag kollat. när jag varit sjuk nu så har jag haft en massa tid till att kolla runt lite, och jag hitta bland annat det här jag ska försöka leta efter i stockholm

randig tröja: gina tricot 149kr
pumps: skopunkten 299kr
grått linne: gina tricot 99kr
lösnaglar: hm 49.50kr
vita jeansleggins: gina tricot 199kr
guld armband: hm 49.90kr
silver armband: hm 59.50kr
midjekjol: gina tricot 299kr
väska: friis & company 459kr


ute i solen med datan

det är så jävla varmt och sköönt just nu asså :D



fula bilder på mig i solen , haha! nej men det är inte det lättaste att få bra kvalité på bilderna när man kör med självutlösare.. jag ser ju inte alls hur det kommer bli! man får liksom hoppas på att jag ens kom med på bilderna, haha. men det var extremt skönt att vara ute idag, jag har kanske vart ute 3 minuter på 1 vecka nu.. för i torsdags förra veckan skulle jag på tennis, men när jag kom dit blev jag riiiiktigt illamående. det var hur äckligt som helst. sen dess, har min mage vart extremt konstig.. och jag har inte spytt heller så magsjuka är det inte.. jag är skit orolig att det ska vara något allvarligt. men jag hoppas att jag blir bättre snart..

ha en fortsatt bra dag allihopa! <3

jag måste ha en ny väska, och vill ha den här!


den är från shoppaloss, det är en sida som tradera äger som folk får auktionera ut sina grejer på. det är självklart bilder på föremålen så att man ser hur dom ser ut, det är ju liksom inte så kul att buda på en grej så är den i värsta dåligt skick? haha nej tänkte väl det. men jag behöver verkligen en ny väska, och jag kollade runt lite.. och så hittar jag den här. louis vuitton väskan? jag tycker den är grymt himmla fin och skulle gääärna köpa den! men vad tycker ni, hiss eller diss?